Materialer

Der er mange materialer til rådighed til de forskellige maskiner. Herunder kan du klikke dig ind på en liste over de forskellige materialer, der er til rådighed i labbet.

 

3D printere

Materialeliste over PLA filamenter til brug på værkstedets mange 3D printere. Klik på dette link for at læse mere: Filamenter til 3D printeren.

 

Laserskæreren

Hvilke materialer er tilgængelige i værkstedet  til laserskæreren. Hvad må du bruge af egne materialer i vores laserskærer? Hvilke materialer tillader vi ikke i værkstedet? Klik på dette link for at få mere at vide: Materialer til laserskæreren.

 

Skæreplotteren

I FabLab Guldborgsund sætter vi tekstil- og skiltefolier til rådighed for brugerne, der kan bruges i vores skæreplotter. Klik på dette link for at få mere at vide: Folier til skæreplotteren.

 

Storformatsprinteren

Vores storformatsprinter er den første maskine som der er egenbetaling på. Du kan se en liste med materialer og priser ved at klikke her: Printmedier til storformatsprinteren.


Det er tilladt at medbringe egne materialer til brug i maskinerne, dog med det forbehold at labbets medarbejdere godkender materialet på forhånd.